Rezolvați ecuația (x+1) totul la 2 -5 totul la 2 = 2 ( x-3) totul la 2 - (x+2) totul la 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
2 2 2. 2
(x+1) - 5 = 2(x-3)-(x+2)
Voi nota "N la puterea Z" ca fiind "*"
X*2+1*2-5*2 = 2•x*2-3*2-x*2+2*2
X*2+1-25 = 2•x*2-9-x*2+4
1-25+9-4 = 2•x*2-x*2+x*2
-19 = 2•x*2
2x = 4,30 => x = 2,15
NU STIU DACA E 100% CORECT
(x+1) - 5 = 2(x-3)-(x+2)
Voi nota "N la puterea Z" ca fiind "*"
X*2+1*2-5*2 = 2•x*2-3*2-x*2+2*2
X*2+1-25 = 2•x*2-9-x*2+4
1-25+9-4 = 2•x*2-x*2+x*2
-19 = 2•x*2
2x = 4,30 => x = 2,15
NU STIU DACA E 100% CORECT
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă