Rezolvati in Z ecuatiile d) 11 ( x -4) =-88 f) 3(-x +4) = -9 g ) 3( x -2 - 4 ( 2x + 5) = -13 x +1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
d) x-4= -88/11
x-4 = -8
x = -8+4
x= -4
f) -x+4= -9/3
-x+4 = -3
-x = -3-4
-x = -7
x= 7
g) nu ai incheiat paranteza de la 3(.. dar banuiesc ca este asa 3(x-2-4(2x+5))= -13x+1
3(x-2-8x-20)= -13x+1
3x-66-24x = -13x+1
-21x-66= -13x+1
-21x+13x = 1+66
-8x = 67
x= -67/8
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă