Limba română, întrebare adresată de Cristina2014, 9 ani în urmă

Rezolvati: vesnicia > o zi, un an, o viata. Un pacat = vinovat de pedeapsa, viata =f scurta, iertare se gaseste in Isus Hristos implinind Cuvintele Lui. Intrebarea: Tu ce concluzie poti trage?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de angeladreglea
1
este important sa te bucuri de ziua pe care otraiesti si sa nu iti fati griji pentru ce va urma

Cristina2014: Si daca nu va mai exista ziua de maine?Vei regreta o vesnicie ca nu ti-a pasat de ce este cu adevarat important... viata oricum se va termina poate mai devreme sau mai tarziu ! ...si cu ce vei ramane? Un suflet gol?
Cristina2014: Pot spune ca tot timpul am stiut ca daca ar fi sa trec dincolo, ma voi duce in iad pt ca nu imi dadeam o liniste falsa ca voi ajunge in rai cand in Scriptura scrie ca plata unui sg pacat e moartea.. am inceput sa caut sa vad ce vrea Dumnezeu de la mine si cum pot fi cu adevarat fericita si implinita... El nu ne cere sa facem un ritual care sa iti dea pe moment pacea si apoi sa continui in pacat... la fel ca o buruiana este pacatul..
Cristina2014: Ex: printr-o forma il tai de deasupra si el creste mai mult, da lastari .. el trabuie smuls din radacina si astfel noi avem nevoie de eliberare si pace! Eu, am putut cunoaste aceasta pace dupa ce am implinit ce scria Isus Hristos sa facem: sa plangem pt pacate prib acel regret, acea durere, pocainta .
Cristina2014: Acum am pace si se vad zilnic noi schimbari dupa Cuvantul lui Dumnezeu si vreau ca toti sa cunoasca aceasta bucurie si sa ne treaca cu vederea ca mai este timp!
Cristina2014: Uite un blog foarte bun unde gasesti marturii a diferitor persoane (hair stylist, o fata care avea tot ce isi dotea-era arhitecta, marturia unui satanist, .
Cristina2014: .. si alte persoane): www.izvordelumina.wordpress.com
Cristina2014: Toti cei de mai sus spun cum L-au gasit pe Dumnezeu! Tu ce zici?..
Alte întrebări interesante