Rezultatul calcului : (2√3 - I - √3 I ) : √3 este:
(vreau si explicare pls)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
I - √3 I = √3
2√3 - √3 = √3
√3 : √3 = 1
______________
(2√3 - I-√3I) : √3 = (2√3 - √3) : √3 = √3 : √3 = 1
DanielBogadan:
dc ai scos 2√3 ? poti sa explici aia ca aia nu inteleg
Răspuns de
0
(2√3-l-√3l):√3=
(2√3-√3):√3= (am scazut l)
√3:√3=1
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă