Rezultatul calculului (-2) la puterea 3 -(-3) inmultit cu (+2) este egal cu.... Scz daca nu intelegeti ce am scris. La prima parte este (-2) la puterea 3. Am nevoie de explicatie pas cu pas daca se poate.Multumesc!!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Explicație pas cu pas:
este simplu frate , intai stabilesti oridea operatiilor
in cazul tau ridicarea la putere se face prima
-2³ = 8
api ai -2 ×3 care este -6
8 -6 = 2
sabaunoa:
MULTUMESC mult=)
Răspuns de
1
Răspuns:
Este simplu :)
Explicație pas cu pas:
Aplici ordinea efectuarii operatiilor sau ridicare la putere:
-2 la 3=-8
Atunci:
-2·3=-6
Si scazi pe 8 cu 6
8-6=2
Sper ca te-am ajutat si spor la teme. Coroana?
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă