rezultatul calculului (radical 3 +1)(1-radical 3)+6
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
mikayuu1233:
ms^^
Răspuns de
3
In prima paranteza reordonez termenii, pt a obtine formula (a+b)(a-b) = a² - b². => (1+√3)(1-√3) + 6 = 1-3 + 6 = -2 + 6 = 4 Dar poti inmulti fiecare element din prima paranteza cu cele din a doua, este exact acelasi lucru. (√3 + 1)(1-√3)+6 = √3 - √9 +1 - √3 = -3 + 1 + 6 = 4
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă