Limba română, întrebare adresată de vladibotyt, 7 ani în urmă

Rezumat de 25 de rânduri la de vorba cu un copil pasionat de lectura Maria 9 ani lecura este o mașina miraculoasa

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de qnodop
1

Răspuns:

Pentru Maria, lectura este un miracol. Ea poate simti sentimentele si emotiile personajelor din carti, dându-si seama de felul în care arata lumea. Ea poate explora lumi noi si experimenta aventuri, dincolo de imaginatia ei. Citind, a intalnit prieteni si inamici si descoperit lucruri despre lumea reala si cea din jurul ei. I s-au dezvaluit secrete si istorii interesante, cândva necunoscute.

Cartile ei preferate iau viata în cuvintele si povestirile lor. Ea traieste prin ecranele si paginiile lor. Lucrurile interzise devin posibile. Prietenii si inamicii devin reali. Trairile sunt adevarate. Acest lucru îi oferă libertatea de a explora mai departe, cuprinzându-i lumea cu bras.

Maria poate evada din lumea ei când este cufundata în lectura. Cu fiecare lectie, invata si câstiga cunoastere despre lumea ei si altele. Descopera aventuri mai scumpe decât orice alte experiente. Cu fiecare pagina citita devine mai bine pregatita pentru a-si descoperi propria sa identitate.

Citind, Maria a dat nastere visei. Ii ofera indrazneala de a se ridica deasupra stereotipurilor si a-si explora adevaratele abilitati si potential. Lectura este un trecut, un prezent si un viitor, totul într-unul. Cartile ei devin moduri excelente de a-si îmbogati vocabularul si a accesa informatii invizibile prea multor ochi.

Pentru Maria, textul nu este doar un mod de a citi; este ceva mai profund, o cale de gândire si explorare. Când atinge fiecare pagina, când descopera fiecare cuvânt, ea poate vedea lumea ca niciodata înainte. Lectura este o mașina miraculoasa prin care ea poate explora orice, realizând ca orice e posibil.


vladibotyt: Multumesc!!!
qnodop: Cu placere!
Răspuns de crissank
0

Răspuns:

Simplu

Explicație:

Trebuie sa citesti si sa nu mai copiezi pentru ati ușura munca! Citește!


vladibotyt: Îmi pare rău ca nu sunt ca voi oameni de la oraș care nu au probleme finaciare care sa fie o problema și pentru copilul din familie deoarece mama dumenezeu sa o ierte ca a murit iar tata nu are o mâna in fiecare dimineața ma trezesc la 5 ca sa îl ajut cu oile rl fiind crescător de ovine deoarece nu avem suficienți bani Petru un cioban sper ca te-am lămurit sa numai judeci alți elevi ca nu-s vei stii ce se întâmpla după ecran.
crissank: Da dar totusi cred ca ai timp sa citești
crissank: Adică si eu am multe probleme. Mai multe si decat ale tale cred. Eu am citit o carte de 325 de pagini într-o zi, două
crissank: Dar ok scuza ma eu decat am zis un sfat. Dar totusi câți ani ai?
crissank: Scuze din nou
vladibotyt: Salut sunt utilizatorul real și astăzi la școala o colega a spus despre acest mesaj sunt acasă acum nu știu cine la trimis dar chestia e ca acum văd pe gmail ca o persoana sa logat pe acest cont voi șterge întrebarea ca sa nu fie spusa la altcineva va rămâne numai între noi poate voi șterge contul pe acest email am foarte multe conturi salvate îmi pare rău nespus de rău pentru mesaj sper ca in viitor sa nu se mai întâmple
Alte întrebări interesante