Religie, întrebare adresată de alexpozderca7, 8 ani în urmă

rezumat,va rog frumos ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RedOctober
0

Rugăciunea este hrana sufletului; Așa cum avem grijă să ne hrănim sănătos pt a avea un trup viguros, la fel trebuie să fim atenți și la hrana sufletului pentru a fi mereu în legătură cu Creatorul și Purtătorul nostru de grijă, ca și sufletul să fie luminos.Rugăciunea este vorbirea omului cu Dumnezeu; Ridicarea minții și a sufletului la El.

Rugăciunea este hrana sufletului.Primii oameni au vorbit în mod direct cu Dumnezeu, față către față, dar după ce omul s-a îndepărtat de Dumnezeu și a fost scos din Grădina Eden, n-a mai putut vorbi cu Dumnezeu decât prin rugăciune.

Avem multe exemple, în Sfânta Scriptură, despre oamenii plăcuți lui Dumnezeu care îl chemau în ajutor sau Îi aduceau laude și mulțumiri lui Dumnezeu;Avem multe exemple, în Sfânta Scriptură, despre oamenii plăcuți lui Dumnezeu, care îl chemau în ajutor sau îi aduceau laude și mulțumiri Domnului

Rugăciunea poate fi rostită oriunde și oricând, dar să fie din inimă!

E bine să ne rugăm în toată vremea, pentru noi înșine, pentru familie și pentru toți semenii, acasă sau la biserică.

Credința, smerenia și stăruința dau putere rugăciunilor noastre de laudă, de mulțumire și de cerere.

Rugăciunea nu este doar atunci când citim dintr-o carte, nu este doar dimineața sau seara, deoarece ea nu se sfârșește niciodată. Rugăciunea este o continuă vorbire și sfătuire, o continuă trăire cu Dumnezeu.

Însuși Mântuitorul Iisus Hristos ne-a învățat cum să ne rugăm, în predica de pe munte, după ce rostește ,,Fericirile”, ne spune rugăciunea ,,Tatăl nostru”(Matei 6, 9- 13).

Alte întrebări interesante