Limba română, întrebare adresată de lidiagolban1974, 8 ani în urmă

rezumatul cartii castelul fetei in alb capitolul doi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Explicație:

Era vara si cald. In oras se asternuse linistea zilelor de vara. Era vacanta, era monotonie, lene, amorteala, adica tot ceea ce nu se potriveste tineretii. Toata lumea era plictisita.

  Intr-o zi, Tic descopera o fata noua, imbracata intr-o rochie alba care se plimba in curtea scolii si  pe care pe care o spiona.  Suparat din cauza jignirilor adresate de fata in alb, si anume ca “Ce prosti sunt spionii in orasul asta !” ii intinde o capcana: ii scrie o scrisoare impreuna cu Dan.  Dan se deghizeaza in cersetor pentru a afla unde locuieste.  Dar se pare ca acest plan da gres deoarece Laura, fata in alb nu se prezinta la intalnirea in parc.

   Intre timp, Ursu se pregatea pentru concursul de box. El isi invinge rivalul datorita lui Tic care ii scrie un mesaj, si anume “Trebuie sa invingi, Lucia”, pe care i-l trimite in pauza dintre reprise tragandu-l cu prastia luand o bomboana de la Lucia. Victor si Ionel erau plecati din oras, iar Dan,  Maria si Lucia se cam plictiseau.

  Pentru a o cunoaste pe Laura, Maria se duce la ea acasa fara nici un rezultat. Intr-o zi, Laura pleaca din oras deoarece nu mai putea suporta rautatea bunicii ei. Tic afla despre asta ducandu-se acasa la Laura, iar bunica ei ii arata scrisoarea Laurei de adio.

ASA AM FĂCUT SI EU SI EU LA TEST SI ERA BINE!

Alte întrebări interesante