sa ma ajute cineva va rog! 3x+2=2(x+1)+3 va rog cât mai repede
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
3x + 2 = 2 · ( x + 1 ) + 3 ⇔
3x + 2 = 2x + 2 + 3 ⇔
3x + 2 = 2x + 5 / - 2x ⇔
3x - 2x + 2 = 5 ⇔
1x + 2 = 5 / - 2 ⇔
1x = 3 ⇔
x = 3.
3x + 2 = 2x + 2 + 3 ⇔
3x + 2 = 2x + 5 / - 2x ⇔
3x - 2x + 2 = 5 ⇔
1x + 2 = 5 / - 2 ⇔
1x = 3 ⇔
x = 3.
Răspuns de
0
3X+2=2(X+1)+3
3X+2=2X+2+3
3X+2=2X+5
3X-2X=5-2
X=3
DeeeaFlorina:
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă