să se calculeze:
uitati va la poza, dau coroană
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
b)
3/√6 + √6/3 - 1/√6 = 3√6/6 + √6/3 - √6/6 =2√6/6 - √6/3 = √6/3 - √6/3 = 0
e)
∛7^6 = 7^(6/3) = 7^2 = 49
f)
-27/64 = (-3/4)^3
∛(-3/4)^3 = -3/4
andreeaaaaa04:
mai am câteva exercitii postate, mă poți ajuta si la ălea?
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă