Sa se considere f:R-R,f(x)=x-3.Sa se determine f(-4)•f(-3)•....f(3)•f(4)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns
0
Explicație pas cu pas:
f:R-R,f(x)=x-3
f(-4)•f(-3)•....f(3)•f(4)=
avand in vedere ca f(3)=3-3=0, rezultatul va fi 0
Răspuns de
2
Răspuns
Explicație pas cu pas:
f:R-R,f(x)=x-3
f(-4)•f(-3)•....f(3)•f(4)
Se observa ca f(3) = 3 - 3 = 0
deci f(-4)•f(-3)•....f(3)•f(4) = 0
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă