Limba română, întrebare adresată de olesea99, 9 ani în urmă

"Sa traim in armonie cu natura'
eseu (15 rinduri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
51
Sa traim in armonie cu natura.
A trai in armonie cu natura este un lucru foarte important,mai intaii trebuie sa stim ca noi insisi suntem natura,daca o distrugem ne distrugem pe noi.
Natura este si un remediu bun impotriva melancoliei,atunci cand te simti singur si nu poti apela nici chiar la prietenii tai cei mai buni,atunci doar natura te poate ajuta.Un raulet,sau un izvor si cu multi copaci si iarba verde este doar ele sunt singurele ce te pot ajuta sa meditezi.
Trebuie sa traim in armonie cu natura dearece ea ne da resurse naturale,materie prima si alimente.
Trebuie sa ne intelegem perfect cu natura deoarece daca nu exista ea atunci vom disparea si noi.
Trebuie sa protejam natura,nu doar sa o iubim.pentru ca vorba fara fapte nu e nimic,asa dar data viitoare cand aveti contact cu natura amintiva ca sunteti o parte din ea si vietuirea noastra pe pamant de datoreaza Naturei.
Asa ca pastrati natura si fiti in armonie perfecta cu ea.
Sper sa-ti placa.BAFTA!!
P.S creatie proprie

Utilizator anonim: mersi pentru coroana ;)
Răspuns de Catalin1231241
7
Pentru ca sa traim in armonie cu natura noi trebue sa nu
 linga fintina,sa nusa nu facem ppe copaci,sa nu  pasarile,sa reciclam gunoaele in gura la ,sa nu poluam cu tara,sa nu incarcam pistoalele cu si sa le pe oameni in c

Bloomdaria: Ce poate fi mai frumos decât să ai în jurul tău un mediu sănătos? Ce poate fi mai important decât să trăieşti într-o societate care protejează natura şi resursele ei?  Protecţia mediului trebuie să fie preocuparea fiecăruia dintre noi. Resursele naturale ale planetei sunt pe zi ce trece tot mai puţine, astfel se întrevede epuizarea unora dintre ele. Cu toate acestea, un comportament responsabil din partea noastră, a tuturor, poate aduce beneficii mari. Împreună vom înţelege că trăim pe aceeaşi p
Alte întrebări interesante