Limba română, întrebare adresată de Hork44, 9 ani în urmă

Salut, am nevoie de o descriere de persoana mai deosebita cu multe epitete si nu ma prea descurc. Am incercat ceva, dar nu a iesit bine aproape deloc. Trebuie cam 1 pagina de caiet studentesc. Eu m-am gandit la profesorul meu de matematica. Sau macar structura dupa care sa fac si pun eu trasaturile lui. Multumesc anticipat!


Lavinia62: Ok
Lavinia62: Sper sa iti placa:)) Am folosit 12 epitete sunt de ajuns?
Hork44: Sa speram, dar sigur este mai bine decat ce am facut eu :)
Lavinia62: Deci iti place??
Hork44: Este o compunere buna, cu mici ajustari poate fi foarte reusita
Lavinia62: Ok. Ma bucur ca te-am putut ajuta si ti-am dat o idee pe care o poti dezvolta:)
Hork44: Merci, o sa o mai lungesc putin si mai adug cate ceva si cred ca ii va placea profesoarei, ea spunandu-ne mereu acum ca nu mai putem face o compunere buna in a 7-ea :)
Lavinia62: :):):) Eu sunt a 6-a
Hork44: :) Ok, tine-o tot asa :)
Lavinia62: Mersi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lavinia62
2
Mama pentru mine este cea mai importanta si deosebita persoana din intreaga lume. Pe mama mea o cheama Maria, nu este foarte inalta, ochi caprui si stralucitori ca niste stele, parul este blond si are o frumusete rara. Ea este o fiinta deosebita deoarece ea mi-a dat nastere si ma strans in brate pentru prima oara cu mainile ei calduroase. Parca din prima clipa ea si sufletul ei cald se vor ocupa doar de mine. Ea cand ma simt rau ra tot timpul este langa mine. Cand eram mic ea ma legana in poala ei calduroasa si imi canta cu glasul ei dulce si iubitor un cantec fermecat. Ea cred ca si-ar da si viata ca sa fiu eu bine. De aceea o iubesc atat de mult pe mama mea frumoasa si magica. Si nu as lasa-o pentru nimin in lume, deoarece am realizat ca ea este o mama ca nimeni alta. Iubiti-va mama pentru ca fara ea nu veti fi oameni educati si nu veti fi nimeni
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă