Limba română, întrebare adresată de YoCrazyBoy35, 9 ani în urmă

Salut! Am si eu o tema.... ca sa zic asa cu mai multe compuneri , am lipsit cand sa dat tema (o fisa , model de teza). Si am o compunere din cate mia zis un coleg despre ''O intamplare la munte''. Va rog sa ma ajutati.... Maine am si teza la mate. P.s voi solicita azi site-ul de o sa raman fara puncte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de KissiesLavii
3
Poti spune ca  tu si familia ta a-ti plecat la munte si acolo a-ti avut parte de o vreme excelenta. Voi a-ti vrut sa profitati de aceasta vreme si a-ti iestit pe partie si sa exlorati zonele uimitoare , parca scufundate intr-o mare alba. ..Tu te-ai aventurat prea mult si te-ai ratacit  . Potii scrie ca te speriai de orice fosnet ..intr-un final te-au gesit salvamontistii si vezii tu ce scrii.

YoCrazyBoy35: totusi as fi vrut mai mult.... adica va fi mult prea scurta si zice de 10-15 randuri dar in fine miai dat o idee multumesc! O sa mai bag eu niste lucruri pe acolo :)
Răspuns de lorenaestera
2
hmmm sa spui ca ai mers cu prietenii tai la munte si acolo ai vazut multe lucruri care te-au fascinat sa povestesti despre natura si ca a fost o zi pe care nu o veti uita atat e scurta si simpla Pa.


YoCrazyBoy35: dar trebuia intamplare!
Alte întrebări interesante