Limba română, întrebare adresată de Cristina5123, 8 ani în urmă

Salut cine ma poate ajuta text argumentativ titlul ''fiecare carte trebuie sa respecte structura unei cartii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carlaanitulesei1
0

Răspuns:

♡♡♡Cartea specială♡♡♡

într o zi de iarnă ningea afară cu fulgi mari printre ele zburând păsărelele.... mam gândit să ies afară să mă duc să citesc o carte despre animale (bibliotecă )Unde am aflat multe chestii despre animale care ma pasionat inedit .

a doua zi am plecat iară la bibliotecă dar nu am mai fost cartea doamna de acolo mie a zis că a fost închiriată pentru două săptămâni am fost foarte tristă dar așteptând eu să treacă zilele luni marți miercuri ...........

Uite așa A sosit ziua să mă duc acolo la bibliotecă să îmi iau cartea .

- Doamne Adi acolo îmi a spus că a fost în librărie acea fetiță și spus că na apucat să citesc toată cartea și că mai vrea ca să o vai păstreze câteva zile dar ai spus că mai vrea și altă fată să citească cartea ( adică eu )

îmi apăs Tradu și am mulțumit politicos acele doamne din bibliotecă că îmi apăs tratată am închiriată și eu pentru trei săptămâni în care am fost foarte pasionată de cartea aceea am de sol după aia înapoi la bibliotecă a venit înapoi fata aceea a luat două și am spus că îți poate foarte pasionată De ce se află în carte .Sper să citiți și voi această carte minunată despre animale străvechi de pe timpuri strămoșilor noștri .

Sper ca team ajutat cu mare drag !

Alte întrebări interesante