Limba română, întrebare adresată de Zdrupi, 8 ani în urmă

Salut, profa mea de tehno ne-a cerut sa facem un rezumat despre un joc, eu nu joc jocuri, eu stau mult afara si citesc, joc fotbal sau invat.
As vrea sa scriu despre Fortnite pentru ca am auzit ca este un joc apreciat, eu am incercat sa gasesc informatii dar nu stiu daca ceea ce scriu este bun si adecvat de pus intr-o compunere, vreau ca rezumatul sa fie despre scopul jocului si despre o scurta istorie
Multumesc si astept cu nerabdare
:)​​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miry95
1

Răspuns:

Explicație:

FORTNITE

Acest joc este unul care imi place foarte mult. Voi incepe sa povestesc cateva amanunte despre cum joc acest minunat FORTNITE .

Pentru acest joc incredibil  veți avea nevoie doar de consola dvs. (cu controlerul său, desigur!) Și de o conexiune la Internet de viteză mare. de Fortnite Trece de luptă sau Battle Pass. Cu siguranta va intrebati despre ce este vorba. Vom afla imediat.

Battle Pass poate fi considerat din toate punctele de vedere un permis, un permis, care permite accesul tuturor Conținut premium Fortnite.

De fapt, în funcție de nivelurile deblocate, recompensele cresc, de asemenea, puteți câștiga V Buck extra (V-Buck este moneda virtuală a Fortnite), întotdeauna util pentru achiziționarea altor materiale în joc.

Există mai multe treceri de luptă, deoarece fiecare are o durată periodică de un sezon: aproximativ unul sezonul durează 70 de zile, apoi un nou Trece de luptă la sfârșitul acestei perioade cu noi provocări și conținut.

Cam atat despre Fortnite. Bineinteles ca mai exista alte feluri nu numai Battle Pass, insa acesta este preferatul meu si despre acesta cunosc cele mai multe detalii.


miry95: daca consideri ca este prea lung poti sa scurtezi
Zdrupi: este ok, mersi mult
miry95: cu plăcere!!
Alte întrebări interesante