Limba română, întrebare adresată de Bytza100, 9 ani în urmă

Salut! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un eseu argumentativSalut! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un eseu argumentativ de 25-30 de randuri de A4, in care sa vorbesc despre importanta lecturi in formarea unui tanar. Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ricky19
70
Din punctul meu de vedere ,  lectura influneteaza definirea personalitatii culturale a unui adolescent , deoarce acesta iti ofera multe oportunitati  . astfel el poate vedea lucrurile mult mai diferit , poate sa se exprime elevat  si socializa mai usor cu persoanele din jur.
In primul rand , oricata inteligenta detine un individ , el trebuie sa invete ceva din ce au scris inaintasii lui , iar ce  s-a facut inainte nu se poate ignora/
In al doilea rand  , lectura influenteaza orice individ indfierent de varsta  , deci citind iti dezvolti si largesti orizonturile si idealurile in viata.
Lectura nu trebui sa lipseasca din viata unui adolscent , chiar daca exista si informatii de la televizor , radio , internet,  acesta nu se compara cu o carte care iti ofera si asigura ceva profund si durabil.
In concluzie , lecutra este importanta in dezvoltarea si formarea personalitatii  unui adolescent.

Bytza100: Multumesc, frumos!
Ricky19: Cu placere
Alte întrebări interesante