Informatică, întrebare adresată de MihaiKappa, 8 ani în urmă

Salut. Vreau să știu dacă mă poate ajuta cineva cu o chestie care nu ține neapărat de școală. Am într-un fișier word niște subiecte de bac (100 la număr), împărțite în subiectul A, B și C. Cum pot copia, în alt fișier word, ce e între subiectele A și B? Adică să fac un fișier word nou, doar cu ce e între A și B. Ideea e să nu le copiez manual.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bianca51472
1

Ti.i apasat pe mouse si duci cu curorul ce vrei sa copiezi, dupa lasi mouse.ul si dai "copi". Dupa mergi pe o pagina noua word, dai clik dreapta si dai "inser"


MihaiKappa: Așa aș face manual, eu vreu să fac totul automat, ca într-un program.
bianca51472: Aaaaa
Răspuns de iasmi2009
1

Explicație:

Pai mai sus în stânga scrie file trebuie sa dai acolo și să-ți alegi o fila alba. Apoi mai în dreapta(tot sus) este o linie mica (minizare) apasa pe ia. Trebuie după aceea sa iti arate fisa de bac. Ți apăsat pe clic stânga și duci mausul peste tot pe fisa (dar rand pe rand), iar apoi dai clic dreapta și copiați. Dupa ce ai dat pe copiați ți mausul pe word(fără sa apes acolo jos la aplicațiile acelea) și dai pe fila alba, apesi clic dreapta din nou și mai jos de,, paste" trebuie să-ți apară câteva modele de foi. Da clic stânga pe primul și trebuie să-ți apară fisa. Asa procedezi și cu celelalte.

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante