Engleza, întrebare adresată de Skyer, 8 ani în urmă

Salutare, Brainly.

Exista pe aici specialisti in literatura engleza? Mai exact in William Shakespeare?
Am nevoie de o idee/cateva idei de cum as putea incorpora subiectul eseului meu care este destul de ambigu in descrierea artei lui Shakespeare.
Subiectul meu este "King Lear - The fall from 'We' to 'I') si se refera la evolutia pe care a avut-o regele lear in opera King Lear, mai exact la dubla personalitate a acestuia si cum pe parcursul plot-ului acesta a luat-o razna si a incetat sa se mai adreseze persoanei lui ca un intreg (we):
"Ia s-auzim care ne iubeste Mai mult, sa ne-aratam si noi mai darnici Acolo unde e meritul mai mare" Lear, Scena I Act I
"Imi faci rau sculandu-ma din morti" Lear, Scena 7.
Cum as putea sa integrez acest mic detaliu care este subiectul eseului intr-o lucrare de 30-50 pagini? Evident, in lucrare o sa incerc sa curpind cat mai mult din universul Shakespearian cat si legaturi externe cum ar fi cativa care au fost inspirati de lucrarile lui Shakespeare din secolul 17 si pana in prezent.

Multumesc anticipat,
George

P.S: Nu stiu exact daca sunt destule puncte pentru ce cer intrucat e prima data cand pun o intrebare, pot sa ofer o bere/cafea oricui imi ofera o idee. <3

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariar2003
1

Răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa citesti foarte atent piesa si dupa ce ti-ai format o idee generala sa incerci sa analizezi pasajele din care sa rezulte transformarea emotionala treptata pe care o sufera regele Lear. Ai putea sa mai lucrezi si la titlul eseului care e si el la fel de ambiguu. Titlurile trebuie sa fie scurte dar trebuie in acelasi timp sa faca macar o trimitere la continutul lucrarii.


Skyer: titlul e prestabilit de profesor. multumesc pt sfat!:)
Alte întrebări interesante