Limba română, întrebare adresată de marymunteanu30, 9 ani în urmă

Scrie 10-15 randuri o compunere in care sa povestesti cum iti imaginezi ca reuseste Fat-Frumos sa o invinga  pe Muma Padurii.


marymunteanu30: dau cel mai bun ...urgenttttttt!!!!!
marymunteanu30: aici nu mai raspunde nimeni daca nu se gaseste pe net de copiat :(

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
21
      Ileana Cosanzeana este rapita de Zmeul cel Rau. Fat Frumos nu sta pe ganduri cand este rugat de Imparatul Rosu sa o salveze. E, dar cum sa faca? Drumul trecea tocmai prin padurea Mumii Padurii, si aceasta nu lasa pe nimeni viu daca cutezai sa-i calci teritoriul. Daca ar face un ocol va intarzia cu cel putin trei zile. Deci, trebuia sa o invinga intr-un fel.
      Nici nu puse bine piciorul in padure ca se si trezi cu Muma Padurii in fata. Singura in padure se plictisea asa ca vroia sa-l faca prizonier pe viata. Atunci, Fat Frumos ii propusese o lupta. Daca avea sa invinga va fi lasat liber, daca nu va fi prizonierul ei toata viata. Muma Padurii accepta si se incinse o lupta pe viata si pe moarte. 
      In timpul luptei, Fat Frumos si-a adus aminte de albina Bee-Bee pe care o salvase cu cateva zile in urma, asa ca ii ceru ajutorul. Aceasta veni indata si o tot intepa pe cotoroanta de fata, si uite asa a reusit Fat Frumos sa o invinga.
Alte întrebări interesante