Limba română, întrebare adresată de dinucristina602, 8 ani în urmă

Scrie celui mai bun prieten al tău care te așteaptă in România despre experiența ta, la o altă școală din Franța, vorbește despre activitățile tale cu noii tăi colegi 80-100 cuvinte. Si numele tău este Julien. vă rog urgent, mulțumesc ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Dragă Cristi,

În primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru scrisoarea pe care mi-ai trimis-o și în care mi-ai spus ce faci tu, cum este la scoală și cum îți petreci timpul liber.

Acum este rândul meu să îți povestesc experiența mea din școala din Franța.

Cum am ajuns, eu m-am acomodat foarte repede, pentru că eu deja știam limba franceză cât să îmi fac un prieten francez, chiar din primele zile de scoală. Pe el îl cheamă Cyril și e în clasă cu mine.

Colegii mei sunt simpatici, nu sunt gălăgioși ca românii, sunt politicoși dar dacă îi superi, ei nu te jignesc, ci te ignoră, adică pur și simplu nu se mai uită la tine.

Orele de curs se fac până la orele 17, dar la prânz toți elevii merg la cantină, deci timp de două ore ei sunt liberi pentru masă.

În acest timp putem să și jucăm fotbal pe terenul de sport, să mergem la bibliotecă, să discutăm între noi, sau pe telefon.

Am foarte multe de povestit, așa că îți voi spune mai multe în scrisoarea următoare.

Eu îți doresc sănătate și succes la școală.

Cu drag îți spun pe curand.

Mereu prietenul tău, Julien

Alte întrebări interesante