Limba română, întrebare adresată de madalinanistor972, 8 ani în urmă

scrie despre o prietena, fizic si apoi moral
va rog ie urgent ​


mariamateicristian: Prietena mea se numește Andreea. Ea are 13 ani. Are părul blond și ochii căprui. Are înălțime medie și-i plac hainele care sunt acum în tendințe. Este foarte bună și de încredere. Este prietena mea, deoarece știe să păstreze un secret și e alături de mine dacă cineva mă batjocorește. Mă bucur că e prietena mea!
mariamateicristian: Ți-am dat un model, succes!
madalinanistor972: multumesc mult
mariamateicristian: cu plăcere!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nimeni389
1

Răspuns:

Salut!

Corina

Corina este prietena mea cea mai buna. Are ochi caprui, pistrui, si par saten. Corina poarta ochelari pentru ca are probleme cu vederea. Prefera sa poarte blugi si tricouri, in loc de rochii si fuste. Ea este o fata foarte darnica, calma si curajoasa. Este o persoana de incredere, care stie sa pastreze un secret. Niciodata nu m-a lasat la greu, iar de aceea ma bucur ca este prietena mea.

Răspuns de limbarusaverygood
1
Prietena mea are un par lung care miroase foarte frumos. Ea are ochi albaștri ca cerul (negru ca cărbunele, cafenii ca catifeaua, verzi ca o frunza).Are un zâmbet foarte contagios.Este înaltă și slaba.Are o inima curată, este foarte blândă.Ea este foarte puternica moral.Ea te va ajuta in orice moment.Ea este îndrăzneața.
Alte întrebări interesante