Limba română, întrebare adresată de n20868059, 7 ani în urmă

scrie o compunere cu numele La Pădure cu ortogramele într-un într-o dintr-un dintr-o printr-un printr-o​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de user0987657
2
Într-o zi frumoasă de vară, am decis să merg la pădure. Era prima dată când mergeam singur și voiam să profit la maxim de această experiență. Am luat cu mine un rucsac cu provizii și apă și am început să străbat pădurea.

Dintr-un moment într-altul, am dat peste o clară în care se afla o cascadă minunată. Era o priveliște spectaculoasă și am rămas uimit de frumusețea naturii. Am decis să mă așez pe malul apei și să savurez acest moment.

Printr-o coincidență, am întâlnit un bătrân care se plimba prin pădure. Ne-am oprit pentru a schimba câteva cuvinte și am aflat că bătrânul locuia în pădure de când se născuse. Mi-a povestit despre animalele din pădure și despre frumusețile ascunse ale acestui loc.

Printr-o conversație cu bătrânul, am înțeles cât de importantă este pădurea pentru ecosistem și cât de crucial este să o protejăm. Am luat acest mesaj la inimă și am promis că voi face tot posibilul printr-un fel să contribui la protejarea ei. Am petrecut restul zilei explorând pădurea, descoperind noi lucruri și admirând frumusețea naturii.

La întoarcerea acasă, am fost profund impresionat de această experiență și am început să ia măsuri pentru a proteja pădurea. Am început să studiez despre importanța ecosistemelor și modalitățile prin care pot face o diferență.

Călătoria mea la pădure a fost una dintre cele mai memorabile experiențe din viața mea. M-a învățat despre frumusețea naturii și importanța protejării ecosistemelor. Voi păstra această amintire și voi încerca să transmit această lecție și altora.

n20868059: îți mulțumesc voi lua cea mai mare notă
n20868059: sunt toate ortogramele?
user0987657: Da, sunt toate.
user0987657: Daca am ratat una sau doua te rog sa ma ierti.
Alte întrebări interesante