Limba română, întrebare adresată de Emily120, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 10-12 rânduri în care să descrii o persoană îndrăgită (despre mama) și în care să folosești cuvintele din următoarea listă: culori, iubitori, lume, dragă, doi.
P.S: Rândurile compunerii trebuie să fie cât cele de la caietele acelea mari.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Real111
13
Mama este cea mai draga fiinta, ea ne ajuta la orice dificultate.Ne este alaturi la bine si la rau.Ea are multi iubitori.Mama are doi ochi negri, zici cai un abis infinit.Ea e frumoasa si draguta, mereu a fost asa.Infatisarea ei este blanda, firava,cu chipul plin de dragoste si iubire.De inaltime medie, purtand haine frumoase si pline cu culori.Este iubitoare, dragastoasa, amuzanta mereu zambind,rabdatoare, intelegatoare,buna, ea este lumea pentru mine.Mamei îi datorez viata toata!!!

Real111: sper ca te-am ajutat!!
Răspuns de nightdarki
4
Mama mea e mereu dragă cu toți cei din jurul ei, mama are iubitori mereu, pe mine, pe tata și cei 2 pisoi pe care ii deținem la ora actuală, mama e nu-mai zâmbete și am o vorba de la ea "oriunde-n lume te vei pierde, strigă-ma și te voi găsi" ea are multe preferințe, care mai de care. are multe culori preferate dar cel mai mult mama adora culoarea albastra închis. Pentru ea nimic în lume nu o poate dobora cat timp are doi ași in mână, e mereu gata pentru orice obstacol. cum zice-am, are mulți iubitori, oricine ar da totul pentru ea pentru că e ce-a mai dulce ființă din lume, din lumea întreagă. Dragă mamă, ași vrea sa îți urez o mare de îmbrățișării!

nightdarki: sigur o sa iti ajungă la fix in 10 sau 12 randuri :))
Alte întrebări interesante