Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 10-15 randuri in care  sa relatezi o intamplare interesanta din viata ta.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LeChris
111
* Unde pun eu " ' " e defapt "-" .-. Îţi place bine nu asta e ^^*
      
 Dimineaţa la ora 7:15 m'am ridicat din pat, m'am dus la baie şi m'am spălat pe faţă am mâncat şi am plecat la şcoală. Pe drum trec mereu pe lângă o curte în care se află un câine fioros care latră la toată lumea. De fiecare dată când trec pe lângă acea curte merg cu paşi repezi ca să trec cât mai repede e ea. Dar, de data aceasta nu l'am mai văzut pe acel câine. Dintr'o dată aud iarăşi acel lătrat fioros şi tresar speriat. Mă uit în jur şi nu îmi dau seama de unde vine. Trecătorii trec liniştiţi pe lângă mine iar eu stau pe loc parcă ţintuit de trotuar. Se mai aude odată acel lătrat dar, pară mult mai aproape de mine. Nu ştiu ce să fac, rămân încă pe loc. Dintr'o dată văd acelaşi câine care sare dintr'un tufiş şi se apropie de mine cu paşi repezi.
 - Cuţu, cuţu. zic eu speriat .
Scot din geantă senvisul pe care mi l'a pregătit mama. Iar acesta începe să dea din coadă bucuros. Îi dau lui jumătate iar acesta se apropie de mine şi îl mângâi uşor pe cap. Atunci mi'am dat seama că acel căţel vroia doar să se joace.

Răspuns de lenutasevera
27
      Intr-o zi a venit o prietena la mine si mi-a povestit de  cineva cunoscut , iar eu  i-am raspuns ca ii pot face cunostinta cu acel cunoscut . Dar acel cunoscut era defapt verisoara mea iar prietena mea nu stia ,iar stiam ca ea nu stia asta ... De atunci prietena mea Rodica vea la mine aproape de trei ori pe saptamana  ,iar mie imi parea cea ciudat la mijloc   ,dar de fiecare cand venea ,aducea  mereu vorba despre  verosoara mea Denisa .. Intr-o zi  i-am zis Daca a vazut-o pe Denisa iar ea mi-a zis ca este neama cu ea si vrea ca sa o intalneasca de fiecare data cand merge la mine .. Iar atunci eu stiam ca  ea nu vine degeaba la mine  .. Intr-o dimineta de Miercuri   Rodica mergea mereu la mine Miercuri  si artunci am vazut-o ca nu merge la mine ci la Denisa   atunci mi-am dat seama ca ea  doar vroia sa  sa imi povesteasca totul ce se intamplea  in drumul ei ... M-a vazut si si-a cerut scuze dar eu am iertat-o si de atunci suntem cele mai bune prietene chiar pana astazi :*
Alte întrebări interesante