Limba română, întrebare adresată de Alida11, 9 ani în urmă

scrie o compunere de 10-15 randuri in care sati imaginezi ca naratorul este Corbici si povesteste la persoana 1 intamplarea din perspectiva sa de catel pofticios
Emil Garleanu Cand stapanul nu-i acasa


TudorOctavian: Acum, o sa fie amuzant :D
TudorOctavian: Am scris mai mult de 15 randuri, poti sa mai tai din ele daca vrei :P

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TudorOctavian
5
 M-am trezit de dimineata dar... nu am auzit nici un sunet. La inceput am crezut ca am surzit dar am auzit pisica vecinului, urasc pisica aia. Am inceput sa ma intreb unde este stapanul meu dar nu l-am gasit nicaieri: am caut in baie, sub pat, sub dulapul din dormitor dar nu este nicaieri. Dupa un minut si douazeci de secunde mi-am dat seama de ce sa intamplat, toti oameni au disparut si au ramas doar animale pe pamant.
 Dupa in un minut mi-sa facut foame si ca de obicei am inceput sa latru, dar nu sa intamplat nimic... am inceput sa ma ingrijorez: daca o sa mor de foame? daca o sa vina pisica si o sa dea foc la casa si o sa mor, atatea posibilitati. Cand deodata am auzit un scartait, am fugit repede sub pat, sigur era pisica, apoi a intrat in dormitor si am inceput sa latru in speranta ca o sa sperii inamicul. Dar... era doar stapanul meu care venise cu mancare de catei eram atat de fericit, iar el a zis:
-Poftim ciorbici, imi cer scuze ca am plecat fara sa iti spun.
Atunci am zis:
-Ham!
Si am mancat mancarea pe care mi-a adus-o a fost foarte buna. Eram mandru ca am supravietuit singur aproximativ... 3 minute.

Sper ca iti place.
 
Alte întrebări interesante