Limba română, întrebare adresată de damarisB, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 100-110 cuvinte în care să descri LIMBA NOASTRĂ
URGENT!!!!! VĂ ROG!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oksuntboboc166
3
Tara mea
Ce ar fi mai frumos decat dorul si iubirea fara patria sau tara noastră. Tara noastra este cea mai speciala si trebuie s-o respectăm .
Tara noastra este un loc plin de splendoare unde minunile sufletelor noastre unite pentru a ne apăra tara .Fiecare dintre noi trebuie sa fim mândri că suntem români. Fiecare zi petrecută în țara noastră este un moment foarte special pentru noi. Regăsesc în mine un copil mic care nu se teme deloc,dar la această vârstă întrece absolut tot .Prin ce a trecut tara noastra cat de miraculoasă este si de perfectă .Unii spun că tara noastra este mica dar pentru mine aceasta tara este viata mea si o ador si mereu o voi adora si mereu voi avea curaj sa spun ca sunt roman orice ar fi .Soarele îmi luminează fata mea plaplanda cu razele ei minunate oamenii imi sunt prieteni orice ar fi ,tara in care trăim este tot ce avem.Cu toate aceste amănunte gasesc un copil in mine care a crescut mare petrecunda-si copilăria în această țară. Aici am crescut ,aici am copilărit, aici am învățat si multe alte lucruri. Tara noastra este "O tara de poveste .O tara uimitoare!".Trebuie sa ne mândrim cu tara noastra fiindca este sufletul nostru si viata noastra .
Avem o țară minunata ea se numeste "România",si o iubesc asa cum este .Simt ce simte si ea ,privesc tot ce este in jurul ei, si ma bucur extrem de mult ca locuiesc în ea!

Sper ca te-am ajutat
imi poti da coroana te rog

oksuntboboc166: coroana
oksuntboboc166: multumesc pentru coroana
Alte întrebări interesante