Limba română, întrebare adresată de ionelgace, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 100 sau 150 de cuvinte in care sati imaginezi o intamplare petrecuta in vremea lui Bucur.Fii atent la partile compuneri!
Va rog repede dau coroana si ma abonez.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariasirbu957
1

Răspuns:

Era ceata. Era razboi . Era ninsoare . Era viscol . Era sărăcie. Ce puteai face in afara sa te duci la vânătoare si la lupta . Eu aveam 6a ni si intr-o zi a venit un războinic sa il ia pe tata si sa o ia pe mama as ca le-am spus sa ma ia pe mn . Aceste nu ai vrut asa ca m-au pus intr-o încăpere. imi era frica , frig si foame ., ce puteam face in afara sa astept sa ma elibereze ?. nu puteam face nimic.

Acolo am stat până la varsta de 16 . In care am invatat sa manuiesc o sabie pe care o găsisem acolo si eram gata sa ies sa fac dreptate. Am găsit un costum rupt l-am cusut si am plecat . Am luptat si am luptat si pana la urma mi-am Salvat părinți dar atunci când am vrut sa ies din lupta ma înjunghiat cineva . După ceva timp mi-am revenit si am petrecut zile bine cu părinții mei dar dupa o vreme din cauza unei boli si sau dus pe lumea de dincolo. Am crescut si m-am facut conducător si am facut dreptate in continuu. Aceasta poveste este pt voi ca sa intelegeti sa nu renunțați niciodata la ce va doriti

sper ca te-am ajutat .


ionelgace: Multumes mult.
mariasirbu957: cu plăcere
Alte întrebări interesante