Limba română, întrebare adresată de alexandrumandru29, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 150 de cuvinte in care ai fost la un hotel de 5 stele (pe plaja) si conditiile au fost groaznice....REPEDEEE VA ROG FRUMOS DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Arii6
0

Vara asta am fost la mare cu ai mei. De obicei mergem la un hotel de 3-4 stele, dar de data asta am vrut sa incercam ceva mai bun.

Am închiriat din timp o camera la un hotel de 5 stele. Când am ajuns aveam emotii deoarece nu mai fusesem niciodata intr-un hotel de lux. Am rămas stupefiat(ă) cand am vazut ca nu au parcare. A trebuit sa cautam parcare prin împrejurimi si am gasit greu.

Când am ajuns la receptie, am asteptat o grămadă sa vina receptionerul sa ne dea cheia. Tata era foarte furios, mai ales cand a aflat ca acesta era la fumat in loc sa stea la munca.

Ma rog, a trecut si asta. Cel mai greu de suportat a fost cand am vazut camera: draperia aproape cadea, asternuturile erau pătate, oglinda crăpată si wc-un nu era dezinfectat. Mama a inceput sa faca crize , tata sa bodogane si eu sa plâng. Am plecat imediat de acolo si tata a scris o recenzie deloc drăguță despre hotel.

Sincer, nu as fi crezut ca un hotel de cinci stele poate fi mai rău decat unul de 2, deci va dati singuri seama ca a fost inchis...


Arii6: !!
Alte întrebări interesante