Limba română, întrebare adresată de Alexandra27111, 9 ani în urmă

scrie o compunere de 200-250de cuvinte în care sa relatezi o întamplare petrecuta la aniversare zilei vde de naștere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lorena132
98
Azi este ziua mea de naștere ,o zi importanta pentru mine și o zi în care părinții mei rămân în cont cu 0 lei.
În timp ce mama a aranjat masa pentru cei ,,n,, invitați ai mei,eu și sora mea mai mica umflam baloane neștiind ca ceea ce va urma nu va fi pe placul meu.
Am primit cadoul de la părinți (firește cel mai frumos cadou și cel mai scump de asemenea,câteodată chiar mă întreb de unde știu ei ce îmi doresc eu ,a da eu le tot reamintesc).Au venit bunicii mi-a spus ,,la mulți ani,,și mi-au umplut pusculita pana în gat (datorita banilor îi chem și pe ei,doar nu credeți ca ascult poveștile nemuritoare ale bunicii doar de dragul de a le asculta,Nu?).
Și tot așa au venit unchii,mătuși ,verișori ,prieteni,vecini și chiar prieteni de-ai lu tata(ca sa se laude cât de mare a crescut fetiță lui/baietel)
Am mâncat șprițul ,felul 2,prăjiturile ,etc. (dar totuși rămăsese ceva.........tortullllllll!.),dragul meu tort pe care eu l-am ales).
Ca sa văd de ce nu vine tortul m-a dus în bucătărie ,firește sa văd ce îi i-a mamei atât sa aducă un simpli tort. (când am ajuns mama avea niște vase în chiuveta de toată jena,și m-a rugat firește pe mine sa i-au tortul.Cand i-au tortul în mana și mă aflam în dreptul usii intra și tata îmi lovește tortul cu usa (imaginează-ti cu câte putere a putut sa intre),tortul îmi cade în cap,eu l-a rândul meu cad),și așa ziua mea se naștere s-a ruinat)dar totuși trebuia sa continue,m-am dus la masa mofturoasa ,ceilalți au ras(totuși nu Mi-am dat seama ca acea intamplare a făcut sa am o zi de naștere pe care nu cred ca o sa o uit așa ușor sau poate niciodată.
Sper sa Îți placa!☺

lorena132: Am fost anul ăsta LA VAMA VECHE.
Alexandra27111: aha deci sti unde e
Alexandra27111: dar tu de unde ești?
lorena132: Pai Cum.
lorena132: Sa nu știu.
lorena132: Ți ai fost pe la noi prin județ?
lorena132: Olt
lorena132: Și Dolj.
Alexandra27111: nu nam fost
lorena132: Ei,e frumos și pe aici.Nu ca la voi,dat e frumos.
Alte întrebări interesante