Limba română, întrebare adresată de Nicole3044, 7 ani în urmă

Scrie o compunere de 30-50 randuri in care sa prezinti o vizita astazi, in care sa il descrii pe Ionel din "Vizita" I.L.Caragiale ​cu titlul "Ionel Popescu astazi"
Va rogggg dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adazia8475
0

Explicație:

Ionel Popescu astăzi

După ce Ionel Popescu a împlinit 18 ani mama sa i-a dăruit un apartament luxos și frumos pe care trebuie să îl îngrijească singur fara pic de ajutor.

La început i-sa părut super interesant și mișto,doar că atunci când a văzut că nu este așa ușor s-a enervat și a început să dea din picioare și să îl apuce nervi.

Pana la urmă s-a calmat doar că a început cu chiu și văi să facă curat și după ceva timp obosise și a zis:

- Off că greu este sa te ocupi singur tu de tine fara pic de ajutor de la mămică sau de la stuardeza!

Apoi s-a pus la un pui de somn dulce și profund.

Au mai trecut ceva ani și a decis sa vina apartamentul deoarece este greu de întreținut..... Și-a luat multi bani de pe urma apartamentului si era super incantata.

Când Madam Popescu a aflat a fost super tristă și nervoasa și l-a cartat rău pentru ce a făcut,dar pe Ionel nu îl interesa și era cu saci în căruță.

De pe urma acelor bani și-a cumpărat ogrămadă de magiun și de trabucuri..... El a tot continuat să cumpere și bani s-au terminat, când a realizat că s-au terminat bani și că mama lui i-a spus să părăsească casa deoarece nu aduce nici un folos, a intrat in deoresie..

Până la urmă s-a angajat și începuse să recâștige bani, dar tot nu îi ajungeau pentru a locui singur așa că se mutase la un prieten îndepărtat și a stat acolo multi ani.

Până la urmă dupa vreo 10 ani și-a cumpărat o garsoniera și se însurase cu o fata la fel de leneșă precum era el când era mic,dar el nu avea nimic în potriva.

Și uita așa a stat Ionel până la bătrânețe cu acea fata și au făcut și 2 copii care din fericire nu sunt lemesi și sunt recunoscători pentru ceea ce li-se întâmplă!

Alte întrebări interesante