Limba română, întrebare adresată de havrinceapatriowunop, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 300 de cuvinte in care sa prezinti consecinte benefice ale unor jocuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maiakitty459
1
Jocurile


Jocurile au parti si pozitive si negative.Eu,de exemplu ma joc jocuri video,dar pana într o limita.
O parte pozitiva este ca poți sa si înveți de pe internet sau uneori sa si fii fericit. Unii copii,se bucura uneori de pe progresele făcute,dar din păcate cu cat te uiți din ce in ce mai mult in acel ecran poți sa si porți ochelari si in cel mai rău caz sa devii dependent.Telefonul si aparetele acestea sunt mai dependente decât drogurile!
Partile negative le-am zis aproximativ si in părțile pozitive ,pentru ca,pana la urma,știm cu toții ca telefoanele nu fac deloc un bine omului.
In concluzie,stai mai puțin pe telefon!
Răspuns de nicolasnico2000
0

Într-o zi frumoasa de vară un coleg de al meu pe nume Nicolas ma invitat la ziua lui pentru a ne juca pe noul joc apărut în România. Eu nu știam care era noul joc băgat în România dar el mi-a zis că este o surpriză.Eu eram foarte curios ce joc este. Când am plecat de acasă am văzut un copil care plângea în hohote. M-am dus la el și l-am întrebat: Bună băiatule! De ce plângi? El mi-a spus că mama lui a plecat până la un magazin, eu i-am spus să nu mai plângă deoarece va veni repede. Am stat cu el vreo 30 de minute până l-am calmat dar nicio urmă de mama lui. Am așteptat în continuare deoarece îmi era milă de el, era drăgălaș. Peste 15 minute a apărut mama lui și i-am povestit cele întâmplate iar ea mi-a mulțumit enorm de mult că nu l-am lăsat singur pe copilaș. Mi-a pus în buzunar 5 bacșiș iar eu i-am scos și i-am dat înapoi deoarece am refuzat. Am întârziat , nu mai aveam timp sa ajung la ziua lui Nicolas. Am zis sa nu mai mă duc și m-am întors acasă si m-am jucat singur pe telefon FIFA 18, CALL OF DUTY, FORTNITE și alte multe jocuri. După aceea am realizat că Nicolas sigur s-ar supărat.



Știu că nu sunt 300 de cuvinte dar merge! Sper că te-am ajutat..

Alte întrebări interesante