Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Scrie o compunere de 50-70 cuvinte cu titlul Balul Florilor in care sa-ti imaginezi ca florile sunt invitate la un bal desfasurat intr-un palat fermecat.Ofer coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bianca7781
16
Balul florilor

In fiecare an, cand primavara isi face aparitia, florile sunt invintate la bal. Acestea danseaza gartios si isi scot la iveala maestria care le-a fost oferita de catre natura. Ele fac frumosul palat sa straluceasca si mai tare si aduc un strop de culoare primaverii. Ghiocei, garoafe, trandafiri si tot felul de flori se strang pentru a sarbatorii reintorecea unui anotimp frumos si calduros.
Răspuns de annemariegrim
3
A fost o data ca niciodata o floare care nu se pricepea la nimic. Intr-o zi frumoasa de vara ea merse singura într-o padure sclipitoare. Acolo era un diamant stralucitor care puteai sa-ti pui o dorinta.Mica floare si-a pus dorinta ca ea sa fie încoronata ca printesa de chiar regina florilor.Cand floarea a terminat de parcurs drumul lung ea a vazut palatul florilor.Cand a ajuns în fata portii palatului ea a intrat dar acolo o asteptau gardienii palatului - Stai! au spus gardienii . Nu te lasam sa intri . -lasatima sa intru .ei au lasato ea a intrat în castel acolo o asteptau regina florilor si printul florilor regina a incoronato ca printesa pentru ca ea a facut numai lucruri bune pentru cei lalti .si ia dat mana de a se casatorii cu printul
Alte întrebări interesante