Limba română, întrebare adresată de Lavinuta11, 8 ani în urmă

scrie o compunere de minim 15 randuri in care sa povestesti o intamplare traita sau imaginata amuzanta la care ai luat pare

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
11
Stind pe acest scaun din lemn si incercind sa-mi amintesc o intimplare din viata mea, care inca nu s-a "inflorit" imi amintesc de un moment vesel petrecut la tabara de vara numita "Cintece de Vara" a fost un rastimp din viata mea care nu o sal pierd prin memorie cred ca niciodata.
Acolo am facut cunostinta cu o fata pe nume Elena din prima vedere am inteles ca o sa fim niste prietene fidele si pe mult timp in viitor in afara gardului acestei tabere.
Mai pe scurt eu cu noua mea prietena Elena am planuit sa facem o farsa pe colegele noastre in acele 4 pareti a camerutei.
Eu aducind cu mine jurnalul meu in care scriam ce se intimpla cu mine zi de zi, aveam un marker color negru cu care scriam in jurnal.
Pina cind colegele de camara dormeau eu cu Elena ne apropiam de fiecare si cu mare acuratete incercam sa desenez sau sa scriu ceva pe fruntile lor adormite de oboseala.
E greu sa-mi amintesc ce am desenat la fiecare personal la tin minte ca la o fata am desenat niste caracule care eu socoteam ca erau niste litere.
Ele sculinduse si ducinduse la dus nu au observat inscripsia cadonada de mine si elena pe pielea de pe frunte a lor, din cauza umezelei creata de dus si oglinda era "asudata" tare de aceea cind sau apropiat de oglinda propriu zisa, ele nu au observat absolut nimic.
Doar chind am fost chemate la exercitile de dimineata antrenorul lea zis ce au patit ele clar ca au fost uimite si au mers la pas repede la baie sa se stearga pe frunte.
Aceasta a fost povestirea mea hazlie. 

Alte întrebări interesante