Limba română, întrebare adresată de Lyraaa, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de minim 150 de cuvinte despre de ce este important să-ți exprimi opinia
URGENT VĂ ROG!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darius182002
2

Răspuns:

Dreptul la opinie este un drept al tuturor.

Fiecare are propria opinie în legătură cu un anume lucru. Opiniile persoanelor pot fi diferite sau pot să coincidă. De aceea ,este important să-ți exprimi opinia, deoarece în acest fel ,ceilalți pot afla ce gândești tu în legătură cu subiectul discutat. Opinia ta poate face diferența între un lucru bun și ceva mai puțin bun. Poate duce la un rezultat favorabil în rezolvarea unei probleme sau poate încuraja și pe alții să-și exprime opinia. Dacă cineva are opinii diferite față de tine ,nu înseamnă că acesta greșește, doar că nu este de acord cu tine . Acest lucru trebuie respectat și nu este corect să -l obligi ca să aibă aceeași părere cu tine.

Respectă opinia celuilalt și vei fi respectat la fel.

Explicație:

Răspuns de andree199
2

Explicație:

Este important să-ți exprimi opinia deoarece acest lucru te poate elibera de multe frustrări, griji sau chiar mai multe. Este important să-mi ne exprimam opinia deoarece nu mulți dar unii ne vor înțelege prin ce trecem, chiar daca ar fi bucurie, tristețe, intuziasm orice..... Iar pentru a ne face și acei prieteni, nu, nu ne trebuie doar respect ci și încredere de ne a exprima opinia, de a fi sinceri și de a ne exprima direct. Prin exprimarea opiniei da poate sa se ajungă la mâini multe argumente, dar și unele cazuri unde ceilalti vor aprecia. Ați exprima opinia se supra înțelege că exprimarea gândurilor oral cât și în scris. Unii din noi nu pot să-și exprime opiniile iar ei o fac prin scris sau își exprimă opinia doar pentru ei înșiși.

Opinia este mereu la baza unei conversatii sau a unei înțelegere. De ce? deoarece ea mereu ne ajuta sa ne exprimam și să din mai clari.

144 de cuvinte dacă nu mă greșesc sper că e ceva normal......

Alte întrebări interesante