Limba română, întrebare adresată de dona115, 8 ani în urmă

scrie o compunere de minim 200 cuvinte un care să îți imaginezi o alta aventura a ursulețului Bianca​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ana2728
3

Răspuns:

Era odata un ursulet pe nume Bianca.De multe ori era neastamparata.

Intr.o zi a vazut niste albine si a vrut sa le omoare , dar ele au pișcat ursuletul. De multe ori le manca mierea si se suparau foarte tare!

Mama ursuletului a prins.o pe Bianca si a certat.o dar nu a bagat.o in seama!

De dimineata s.a trezit! Mama ei i.a dat un borcanel de miere,iar dupa au mers prin oras!

A vazut la o femeie borcane de miere pe care la vindea. Cand a vazut s.a repezit pe ele si le.a spart pe toate...Femeia era foarte suparata! Ea a batut.o pe Bianca...Mama ei vazand asta a muscat.o pe femeie de mana , iar aceasta fugea din cale afara! Ursuletul in urma ei a lins toata mierea, iar cand ea s.a intors nu mai avea gram de miere...

In alta zi iar a vazut acea femeie, dar de data asta a intrebat.o frumos daca ii da si eu 2 borcanele de miere pt ca ii era foarte foame! Aceasta , de frica mamei sale , i.a dat toate borcanele! Apoi in alta zi s.a intamplat aceasi lucru!Mierea era viata ei!FARA EA NU PUTEA TRAI!

Tatal ei, venind intr.o seara, tarziu de la munca, i.a adus peste 10 borcane de miere!Ca sa intelegeti, Borcane pline pana la varf pt ca fata era foarte pofticioasa , si daca era borcanul doar pe jumate se supara imediat si spargea borcanul...Mama ei era cam nemultumita de ea...

Se vede ca Biancai chiar ii placea mierea!! Mai bine zis, o adora!

Mama ei a avut o idee! I.a zis ca daca mai mananca multa miere o sa o manance albinele iar...Biancai ii era mai frica! De acum consuma doar cate jumate de borcan pe fiecare zi! Cateodata si mai putin!!

Mama ei i.a dat o lectie si a ascultat.o! E bine sa ai o mama! Iubiti.o cat mai traieste!! Ea este speciala!

Alte întrebări interesante