Limba română, întrebare adresată de alexseevan106, 8 ani în urmă

scrie o compunere despre o experienta amuzantă de 10-15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeabianca54
7
Deși mama spune că ceea ce vedem la desene nu se va întâmpla și în realitate, eu am pățit ceva asemănător unui show de comedie pentru copii, când eram la grădiniță. Încă îmi amintesc acei ani, plini de întâmplări amuzante și în care mi-am făcut o mulțime de prieteni.
Aveam un prieten cel mai bun atunci. Îl chema Edi. Mie și lui Edi ne plăcea să facem farse. Văzusem asta la Tom și Jerry și ni se părea amuzant cum se șicanau cei doi.
La grădiniță, desertul din aceea zi era banana. Profitând, de neatenția îngrijitoarelor am luat coaja de banană de pe masă și am ascuns-o în pantaloni, fiind pregătit de următoarea farsă. Nimeni nu observase nimic. Aveam de gând să o plasez strategic pe jos pentru prietenul meu Edi. Deșa, mi-l imaginam cum avea să cadă și ce moment amuzant urma să fie, exact ca în desene și dacă nu urmau să existe efecte sonore, aveam să le creez doar eu. Dar, spre nenorocul meu, în neatenția mea, eu am fost persoana ghinionistă, cea care a călcat pe banană, nu Edi. Și nu, nu a fost ca în desene, a fost mai real pentru că toată lumea râdea, dar am început și eu să râd, deși eram victima propriei farse.
Alte întrebări interesante