Limba română, întrebare adresată de nustiumatematica43, 8 ani în urmă

Scrie o compunere în care să povestești o întâmplare amuzantă petrecută alături de animalul tău de companie/ preferat. VĂ ROG MULT DAU COROANA ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emilamel
3

O zi de neuitat

Mă jucam cu cătelusul meu pe nume Hany in dormitor .Totul era bine nimic nu putea a merge rău , până când veni prietenul meu la mine cu pisica lui Kate in vizită. Cățelul meu când văzut pisica începu să alerge după ea. Eu am încercat să-l opresc dar părea că el era hotărât în decizia lui de a alerga pisica. Cum stăteam noi asa speriați din cauza întreceri celor doi se auzi deodată un zgomot.Era pisica care căzu de la balcon. Repede am dus-o la veterinar că să o îngrijească. Din fericire pisica nu a avut de suferit.A fost o zi asa palpitantă!

Răspuns de Rebeccaroxana12
5

Răspuns:

Intr.o zi eu cu cainele meu ne.am dus in parc. Am stiut ca o sa se plictiseasca plimbandul, dar cum el este destept...m.am gandit sa incerc sa fac niste trucuri. am scos mingiile mici de jucarie si am incepus sa ma joc cu el aruncandu.le spre el pentru a le prinde , dar intr.un mod spectaculos. toata lumea se uita la noi asa ca am incercat sa fac inca cateva trucuri. intr.un momentdat eu m.am impiedicat intentionat, iar caniele meu veni sa vada daca am patit ceva. ma intinsesem pe jos iar brusc, cand veni, il speriasem. atunci sarea si se bucura ca nu am patit nimic. sper ca te.am ajutat!


Rebeccaroxana12: titlul il puteti da voi deoarece nu stiu ce sa pun
Alte întrebări interesante