Limba română, întrebare adresată de ingerulgabriel, 8 ani în urmă

Scrie o compunere narativă despre un vis o întâmplare care sa ți se îndeplinească. .Mulțumesc! !!!Dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ducam5254
8

A fost odată un Jaguar care nu avea blana. Locuia într-o junglă. El avea un pui. Puiul său avea blana dar însă el nu. Visul lui era să aibă o blana.

Într o zi când se trezise nu îl mai găsiră pe copilul său. Era răpit de către un dragon care voia să îl mănânce. Jaguarul a pornit în căutarea fiului său. La un sfârșit a ajuns la o peșteră. Acolo era un urs imens. Ia salutat cu ursul până a putut trece de el. După ce a mers și a mers a ajuns la un drum plin cu lupi. Lupii la întrebat ce vrea el a spus că vrea să își recupereze fiul înapoi. Ei au spus că numai dragonul a putut face asta și chiar dragonul a făcut-o . Lupii sau hotărât să îl ajute pe jaguar. După ce au ajuns în peșteră cu hiene și sau luptat au găsit dragonul.Era imens cu trei capete . După ce sau luptat cu dragonul lau eliberați pe pui dar dragonul na murit. Ei au fugit spre casă iar când au ajuns acasă a apărut o zână. Ea ia îndeplinit visul.

Drept ca răsplată pentru vitejia și curajul care a avut o ia dat o blană frumoasă!

Sper că te-am ajutat ! Nu uita de coroană




ducam5254: Sa luptat nu la salutat cu ursul m-am grăbit
Răspuns de Allytza80
4

Tovarasul

SALUT SUNT (SPUI CUM TE NUMESTI TU) Si astazi va povestesc un vis devenit realitate .Sa incepem!

Eram acasa cu parinti mei era ziua mea au venit decat Verisori mei si bunicii.Era trist pentru mine .Se face 12 noaptea si merg sa ma culc binenteles dupa ce pleaca oaspeti.Eu adorm si ma trezesc pe o pajiste acolo era un baiat m-am dus la el dar a disparut eu m-am trezit .Era timpul sa merg la scoala nu vroiam sa intarziu fiindca era prima zi de scola .Ajuns acolo in curtea scoli Doamna profesoare ne striga pe nume .De odata Doamna rosteste numele(dai tu un nume)Si vad ca e chiar copilul din visul meu ma bucuram ca e colegul meu.Ne-am facut mari si suntem si in ziua de azi prieteni

Alte întrebări interesante