Limba română, întrebare adresată de mayaa1256, 7 ani în urmă

Scrie o compunere narativa in care sa-ti imaginezi experiența trăită pentru ați fi îndeplinită dorința.(,nu contează ce dorința e doar sa fie potrivită )
Textul de 20-30 de rânduri ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Era o zi obisnuita, dar pentru mine era o zi speciala. De ani de zile, am visat sa calatoresc in lumea intreaga si sa vad locuri noi si minunate. Astazi, visul meu s-a indeplinit.

Am primit un telefon de la prietenul meu, care ma invita sa il insotesc intr-o calatorie de vis prin Europa. Nu am putut crede ce auzisem. Era oportunitatea vietii mele si stiam ca trebuie sa o prind.

Am facut rapid bagajele si am plecat la aeroport. Inima mi se zbatea de emotie cand am ajuns acolo. Ma simteam ca un copil care astepta Craciunul.

Am luat avionul si am zburat spre cele mai frumoase orase din Europa. Am vizitat Parisul, Roma, Barcelona si multe alte locuri minunate. Am vazut monumente istorice, am gustat mancaruri delicioase si am facut multe fotografii.

A fost o experienta de neuitat, care mi-a schimbat viata. Acum stiu ca pot face orice doresc, atata timp cat cred in visul meu si lucrez pentru a il indeplini.


mayaa1256: Msss
Utilizator anonim: cu drag.
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă