Limba română, întrebare adresată de Matematiciana62, 9 ani în urmă

Scrie o compunete cu titlul " în împaraţia Jucarilor"
Foloseste povestirea, dialogul si descrierea personajelor
va rog frumos ajutatima dau 15 pucte si coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Allyiy
8
Ioana a visat intr-o noapte un vis cu Imparatia Jucariilor. Acolo erau fel de fel de jucarii: de plus, din plastic sau din portelan. Regele era Winnie de plus, iar regina Printesa din Portelan. Regele m-a invitat la un bal regal si mi-a spus ca imi trebuia o rochie pentru ca eu eram in pijamale.
M-am pregatit si cand am venit la palat, acesta era pustiu si nu se auzea niciun fel de zgomot. Am gasit un mititel soricel din plus care mi-a spus ca a venit asa-zisul Print Catastrofa si la furat pe Rege si pe supusii lui si i-a dus in Imparatia Intunericului.
Am simtit frica cum ma cuprinde. Dar am luat o caleasca a Regelui si am pornit impreuna cu  noul meu prieten spre Imparatia Printului cel rau.
cand am ajuns ne-am confruntat cu monstrii din daramaturi de castele si lupi din plus care au fost vrajiti de Catastrofa. Dar am ajuns chiar atunci cant dusmanul nostru a aprins un chibrit ca sa-l arda pa Regele Winnie. M-am  luptat cu el pana la trimis in Imparatia Chinului unde va ramane pentru totdeauna! Regele m-a felicitat si mi l-a daruit pe prietenul meu, Soricelul. Cand m-am trezit mi-am vazut prietenul fix langa mine in pat!


Matematiciana62: Multumesc, mult!
Allyiy: A fost placerea mea!
Răspuns de toaderandra545
4
În împărăția jucăriilor stiu toți copii se afla multe păpuși ursuleți robotei si multe altele.Aceasta lume este dedicată în întregime copiilor bucuroși să se afle acolo! Cei mai buni prieteni se formează în aceasta tara plina de bucurii și de jucării! Acolo am si eu un prieten care are parul blond are ochi albastri si are zece ani.El m-a întrebat: - Tie care jucărie iti place?? - Îmi place păpușă minion care cântă!!! - Si unde este?? - Pai am piertut-o! - Dar cum arată poate stiu unde este! - Pai......avea o salopeta albastra o banana în mână și cântă ! - Stiu unde este!!Este pe banca ! Ai uitat-o afară!!! - Multumesc ma duc sa o iau!!! -Cu placere!! Băiatul s-a întors acasă fericit si i-a spus mama ca și-a găsit jucăria minion!Băiatul s-a jucat toată ziua cu el dar a mai uitat să își facă temele .Doamna învățătoare l-a certat puțin! Când s-a trezit i-a spus mamei că a avut un vis minunat si ca era în împărăția jucăriilor! Ce vis uimitor!!!
Alte întrebări interesante