Limba română, întrebare adresată de geta31, 8 ani în urmă

Scrie o poveste din perspectiva unui obiect .cum arata o zi obisnuita?la ce se gandeste ?ce face cand nu este folosit?dau coronița

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonimmm0
4
Buna! Sunt un creion.
De dimineata ma ascut ca sa fiu frumos! Ma grabesc si fuguta-fuguta ma duc in penarul lui Cosmin. El e copilasul care m-a luat de pe raft.
La scoala, Cosmin ma ia la prima ora si ma gadila cu hartia. Vai ce mai imi place!
Dar, la a 2 a ora, ma simt foarte prost. M-am tocit si murdarit. Colegii lui Cosmin sunt foarte rai. M-au aruncat in coltul de langa gunoi... Va dati seama? Mi-a venit sa plang.... Sper ca spre seara o sa ma foloseasca. Stai! Vine cineva! E Cosmin! M.a ridicat! Uraaa!!
E noapte... ma simt singur... sunt nefolosit si tocit.



COROANA? TE ROG MULT
Răspuns de dubitar
1

                                                O zi obisnuita a unui

                                                   penar

  Era odata un penar ce apartinea unui baietel silitor de clasa a II a.Baietelul is facea ghiozdanul seara si dimineata pleca la scoala.Cand ajungea la scoala isi punea penarul pe banca la fel si cartile si astepta profesorul in liniste.Penarul vorbea toata ziua cu cartea de limba si literatura romana.Cand baietelul venea acasa,penarul se gandea la ce se va intampla maine.Intre fiecare ora urmau pauzele unde penarul nostru nu era folosit deloc.El incerca sa se joace cu cartea de biologie.                              



Alte întrebări interesante