Limba română, întrebare adresată de brianaraban, 8 ani în urmă

Scrie o poveste. Folosește câteva dintre aceste cuvinte și propriile tale idei: evadare, hoț, cheie, alarmă, geantă, găsește, vecin, ascunde, mobil, fugi, de poliție.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dulcicadulcica231
0

Răspuns:

Fuga de politie

Marcus a stat in inchisoare pentru mai multi ani, din diferite cauze. Dar, cu toate astea, in fiecare zi incerca sa evadeze. sapa gropi, arunca cutite si tot restul de orori. se stia ca Marcus este un hot de inalta clasa. tot timpul fura lucruri scumpe, dar niciodata nu se gaseau.

Marcus reuseste dupa mai multe incercari sa faca o cheie cu care sa isi deschida celula. Ajunge in gradina, ochit de politie, este nevoit sa fuga si sa sara peste gardul cu sarma ghimpata, care il raneste si ii zdrentaleste haina. de dupa gard, se ascunde intr.o canalizare uitata, unde se pare ca traise el. isi gaseste multe lucruri de alea lui: o canapea, un jurnal, o patura si o masa pe care se asternea praful.

barbatul o ia prin canalizare pana ajunge la blocul pe care il lasa.se gol. In hol se intalneste cu un vecin cu care se intelegea bine. vecinul stia de nazbatiile facute de marcus, asa ca tot timpul avea un telefon de al lui marcus la el. vecinul ii da mobilul iar apoi isi vede fiecare de treaba.

dupa ce evadatul ajunge in propria casa, isi aminteste pentru ce intrase in belele, ajungand sa isi gaseasca banii, o geanta scumpa, un telefon si un inel. marcus se spala, isi schimba hainele si se duce cu inelul in fata unei usi, unde o intalneste pe Marina, femeia de care era indragostit. au iesit la cafea si de acolo au povestit ore intregi. totusi, barbatul a trebuit sa.i spuna si cum a fugit de politie, ramanand socata, dar nu isi schimba comportamentul. de atunci se spune ca barbatul si.a intemeiat o familie si nu a mai furat

Alte întrebări interesante