Limba română, întrebare adresată de brasovadi, 9 ani în urmă

Scrie o scrisoare adresata invatartoarei la sfarsitul clasei a |\/ a.
În redactarea compunerii folosește planul de idei:
-întâlnirea cu invatartoarea
-emoțiile primei întâlnirii cu invatartoarea
-descrierea invatartoarei
-gânduri de recunoștință

Compunerea trebuie sa aibă 25 de rânduri.
Va rog sa mă ajutați!!!
Dau coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vitaliebogos
0

Vă datorăm atât de multe, stimată doamnă învățătoare!

În cei patru ani, ne-ați învățat atâtea lucruri, ați însemnat totul pentru noi. Ați avut răbdarea să vă aplecați cu mult drag asupra fiecăruia, să ne înțelegeți, să ne ajutați și să ne încurajați mereu. Am fost o echipă, o familie, pentru că ați știut cum să ne uniți având același crez și o inimă care a bătut la fel pentru toți.

Cu dăruire și înalt profesionalism, ne-ați insuflat dragoste de carte, ne-ați crescut în cultul muncii și al onoarei. Punctuală, conștiincioasă și mândră de noi, cu un caracter puternic și frumos, ne-ați fost un model demn de urmat! Ce altceva ne-am mai fi dorit, nu știu, pentru că am avut de toate în cei patru ani. Câte am învățat din toate? Suficient ca să putem să clădim în continuare edificiul cunoașterii.

Să fiți convinsă că investiția Dumneavoastră va da roade, ca peste ani să vă puteți mândri cu absolvenții clasei acestea.

Dragă doamnă învățătoare , pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi, vă mulțumim, și vă urăm generații și generații de elevi care să vă facă cinste!

 

Alte întrebări interesante