Limba română, întrebare adresată de anbitioasa, 9 ani în urmă

scrie o scrisoare adresata unui coleg de clasa .Scrisoarea trebuie sa contina data si localitatea , formula de adresare , partile de compunere , formula de incheiere semnatura


andreeanicolet5: sesucuaci,pot sa mai dau un raspuns,corect acum??
andreeanicolet5: sescuaci*
anbitioasa: da dar trebuie sa fi despre vacanta la bunci
Joitica: de cate randuri?
anbitioasa: nu chiar asa de lunga
anbitioasa: potrivita
Joitica: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Joitica
3
Draga Andrei (alegi tu numele), 

Imi cer scuze ca nu am participat la olimpiada de romana dar in data de 20.03.2016 am fost la tara,la bunici si deoarece m-ai pus sa-ti argumentez o sa-ti spun ce am facut acolo.
Cand am ajuns in Localitatea Dambovita (alegi tu) ,m-am dus si i-am imbratisat pe bunicii mei si parintii mei au plecat. Dupa cateva ore in care i-am povestit bunicilor cum sa lucrurile cu scoala,impreuna cu bunica mea am mers pe camp cu vacuta ca sa pasca.Am luat cu noi o patura,2 carti, ceva mancare si am pornit. Ajunsi acolo am lasat vaca intr-o anumita portiune si noi ne-am pus pe iarba si am inceput sa citim. Din pacate vaca sa taiat la picior si a trebuit sa o ducem la Veterinar. 
     Dupa ce doctorul a badajat-o am plecat acasa.L-am gasit pe bunicul dand mancare la pasari. Vazand ca e usor ,l-am intrebat daca pot si eu. Mi-a intins bolul cu porumb,dar fiind ca mamaliga am scapat-o. Atunci a inceput taraboiul. Venisera toate gainile peste mine ca sa prinda un bob. 
     Seara am mai povestit cu bunicii pana au venit parintii mei sa ma ia.Mi-am luat La revedere de la ei si am plecat. Cam asa mi-am petrecut eu ziua la bunici. 
 
                                                                               Cu drag,                 (prietenie,stima) Colega ta ____ (numele tau)

Sper ca te-am ajutat!
Noroc la scoala!



anbitioasa: mersi
Joitica: Cu placere!
Alte întrebări interesante