Limba română, întrebare adresată de alinaeremia2, 9 ani în urmă

Scrie o scrisoare pentru un profesor!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de atiteidarius10
9
Draga profesore                                                                                                                                           Imi esti ca o mama (sau ca un tata) .Cand tu imi explici mintea mi se lumineaza si inteleg totul.Frumusetea ta sclipitoare ma orbeste dar parca simt ceva un dor naparasnic care ma apasa cand ma gandesc ca ne vom desparti.        
Răspuns de georgestoian20
5
draga domnule 
Am lasat agitatia starnita in jurul meu sa se domoleasca putin inainte de a-ti vorbi din adancul sufletului.Tocmai mi-a fost oferita o mult prea mare onoare, una pe care nici nu am cautat-o, nici nu am solicitat-o.

Dar atunci cand am auzit vestea, primul meu gang, dupa mama mea, s-a indreptat catre dumneavoastra .Fara dumneavoastra, fara mana plina de afectiune pe care ati intins-o copilului sarac care eram, fara invatatura si exemplu oferit, nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat.

Nu pun prea mare pret pe aceasta onoare.Dar cel  putin imi ofer sansa de a va asigura ca eforturile dumneavoastra, munca si geneorizitatea sufleteasca pe care ati investit-o sunt inca vii intr-unul dintre micii dumneavoastra scolari care,in ciuda trecerii anilor, nu a incetat vreodata sa fie elevul dumneavoastra recunascator.

Va imbratisez cu tot sufletul.


Alte întrebări interesante