Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrie pe caiet un text format din cel putin cinci enunturi in care sa prezinti noua bicicleta pe care o doresti.Va ajutor urgent dau coroana.va rog frumos de tot

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Am avut intodeauna acest gand in minte.Sa am o bicicleta noua.Sa fie una colorata,cu claxon,si sa fie apreciata de toti oamenii.Din totdeauna mi-am dorit o bicicleta.Vreau sa ma plimb cu ea,sa merg peste tot.Am auzit ca in aceasta saptamana va fii un concurs de biciclete.Care va fii cea mai atractiva,va primi un premiu.De asta imi doresc din inima o bicicleta.Sper ca aceasta dorinta sa se indeplineasca.

Utilizator anonim: Multumesc pentru coronita!
Răspuns de Valeriu111111
2
De ziua mea, ai mei stiau ca imi doresc o bicicleta noua. Eu nu credeam ca mi vor aduce una. Petrecand cu prietenii mei , tata, cu o cutie foarte mare in mana mi a distras atentia. Am fugit repede intr acolo si ce sa vezi? Era bicicleta , bicicleta mult dorita. Culoare rosie ,frane pe disc , cadru usor din aluminiu , rotile foarte groase ce ofereau o aderenta exceptionala in timpul mersului. Dupa ce am primit o m am plimbat cu ea toata ziua. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea.
Alte întrebări interesante