Limba română, întrebare adresată de aerto, 8 ani în urmă

scrie pe fila de mai jos un mesaj de felicitare mamei.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
17
Dragă mamă
Te felicit pentru că ești cea mai buna mamă din lume, te felicit pentru felul tău de-a fi, te felicit pentru modul în care reușești sa rezolvi orice problema , te felicit pentru că ești cea mai buna bucătăreasă, te felicit pentru că ai reușit sa faci din mine un copil cu care te poți mândri. Pentru toate acestea, eu îți mulțumesc. Cu drag. ........

rusnacinesa: Draga maicuta iti multumesc ca mai invatat a gingui a merege a spune cuvinte .De acum o sa te respect din adincul sufletului meu mama am facut si eu pozne multe dar mai iertat .o floare iti daruiesc pentru a pune in casuta ta batrina un zimbet iti daruiesc pentru ati face o viata frumoasa un dar ca esti cea mai aratoasa ma te iubesc sa stii iartama de greselile mele te iubesc La Multi Ani!!!!!!
Răspuns de Utilizator anonim
7
Draga mea mamă,
Te felicit pentru tot ce ai făcut pentru mine,ca mi-ai oferit un loc bun unde să trăiesc,că ma-i ajut la toate problemele mele,că ma-i învățat multe lucruri,mi-ai explicat cuvintele grele sau necunoscute de mine,că ma-i învățat să gătesc,să fac primii pasi,sa citesc sau chiar sa vorbesc!
Cu drag fata ta iubita,...
Unde am scris trei puncte,completezi cu numele tau.Sper că ți-am fost de ajutor!

Alte întrebări interesante