Scrie un eseu de maximum o pagină, pornind de la răspunsul pe care îl consideri potrivit următoarei întrebări:
Ce crezi că ar trebui să facă o persoană care a eșuat în realizarea unui scop, deoarece nu a dispus de toate resursele necesare?
a. Să renunțe definitiv.
b. Să mai aștepte un timp până asigură resursele necesare.
c. Să găsească o soluție de compromis, precum renunțarea la anumite resurse.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns:
cateva idei...
Stabilirea Scopului este o abilitate intelectuală. Asta inseamnă că poate fi învățată și trebuie stăpânită pentru a fi eficient în asta. Atingerea Scopului este un proces bazat pe legi, ceea ce înseamnă că poate fi atins atunci când respecți legile și principiile naturale.
Cred că o persoana trebuie să aștepte un timp până se asigură că are toate resursele necesare, deoarece dacă nu ai toate materialele nu poți să îți atingi scopul. Totuși, există unele cazuri în care poți să îți realizezi scopul, doar că nu o să fie finalizat conform asteptarilor și există riscul de a nu dura in timp.
Stabilirea si atingerea scopului functioneaza impreuna. Ambele sunt abilități și principii importante , pe măsură ce urmărești succesul și satisfacția în toate domeniile vieții tale. Tu deții cheia pentru a stabili și a atinge obiective care sunt aliniate cu accesul la adevăratul tău potențial, trăind cea mai bună viață și fiind versiunea ta cea mai bună.
O lege fundamentală a atingerii scopurilor este legea creației. Pentru a-ți permite să creezi ai nevoie de legea energiei și a vibrației. Când toată energia ta intră în crearea unui plan, devii atașat de el. Și dacă te îndrăgostești de plan în loc de scop, vei reduce scopul tău pentru a corespunde planului.
Când mă refer la idei constructive, știu că educația, informarea, bunul simț și responsabilitatea sunt soluția majorității problemelor
Parerea mea este ca nu e bine sa fi atașat de rezultat – fie că eșuezi, fie că nu eșuezi – ci mai degrabă permite-ți să fii dispus să faci un pas înainte și să recunoști bucuria care vine din experiență.
Nu poți să experimentezi nimic nou dacă te limitezi la ceea ce știi deja.
Explicație: